iDeal voor 32 cent per transactie

Qantani is een payment provider die die verschillende bundels aanbiedt (S, M, L, XL en Easy iDeal). Voor iedere onderneming bieden wij samen met Qantani een voordelig online betalingssysteem. Denk aan tijdelijk iDEAL transacties voor 35 32 cent per transactie! *. De internetkassa geschikt is voor zowel startende webshops als gevorderde ondernemingen. Wij helpen u graag bij de implementatie van iDEAL, paypal of zelfs bitcoin in uw webwinkel of website.

iDEAL in Wordpress, Magento of Prestashop?

Voor deze systemen zijn plugins te krijgen die de implementatie in uw website of webwinkel eenvoudig maken. Ook hebben wij een maatwerk systeem voor Wordpress ontwikkeld die het proces kan automatiseren. Dit systeem is volledig in uw webdesign te integreren. Meer informatie? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Direct iDeal aanvragen voor 32 cent per transactie?

Het eerste jaar kunnen wij nog eens drie cent extra korting aanbieden op het toch al zeer scherpe tarief van 35 cent. Na het eerste jaar betaalt u 35 cent per transactie. * LET OP De extra korting ontvangt u alleen als u via onderstaande knop Easy-iDeal afsluit en de implementatie door De Raaf Media laat verlopen. aanmelden Ga voor meer informatie naar de Qantani website of meld u direct aan voor Easy iDEAL.

Meer informatie?