VNT Nederland

De VNT is in 1980 opgericht als beroepsvereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten. Met bijna 700 leden is zij één van de grootste beroepsverenigingen binnen de natuurgeneeskunde in Nederland.

De vormgeving van de website is volledig vernieuwd. De compleet herbouwde website is geïntegreerd met het backend systeem van VNT (Servoy) en biedt mogelijkheden om Therapeut informatie te doorzoeken. Ook kunnen in Servoy ingevoerde evenementen volledig geautomatiseerd via de website worden aangeboden. Therapeuten kunnen zich aanmelden voor een VNT lidmaatschap via een zeer uitgebreid invulformulier.

Inhoudelijk is de website volledig te beheren via een eenvoudig te gebruiken content beheersysteem (CMS).

Nieuwe therapeutenzoeker

Op de website van de Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten, VNT, kunnen therapeuten nu veel eenvoudiger worden gevonden door te zoeken op straal vanaf een postcode of woonplaats.

De techniek is gebaseerd op de Google Maps API. De woonplaats of postcode die in het zoekveld wordt ingetypt wordt naar Google Maps verstuurd. De coordinaten worden vervolgens automatisch opgehaald. Met deze coordinaten kan via een algoritme in de database worden gezocht met een “straal”. Bijvoorbeeld alle plaatsen binnen 5, 10, of 25 kilometer vanaf de ingevulde woonplaats of postcode. Het maakt hierbij vaak niet eens uit of er een typefout wordt gemaakt. Zo worden op de zoekopdracht “Ammersfoort” keurig de plaatsen in de buurt van Amersfoort gevonden.

De zoekresultaten worden vervolgens in een lijst weergegeven en ook op een kaart. Waardoor het erg makkelijk is geworden om therapeuten “in de buurt” te vinden.

Wij zijn erg trots op deze zoeker die de nieuwe mogelijkheden van de Google Maps API volledig benut. Binnenkort wordt de zoeker nog verder uitgebreid waardoor het nog makkelijker wordt om een therapeut te vinden die bij u past.

Bekijk de website op: http://www.vnt-nederland.nl.

Zoek een therapeut via: http://www.vnt-nederland.nl/zoeken.