Ook toe aan een Mooie Website?

Ons nieuwe Mooie Website systeem

Hoewel wij met Wordpress alles kunnen bouwen en jarenlang met dit systeem hebben gewerkt, begonnen er toch wat irritaties te ontstaan. Het argument: "als je met Word kan werken, is een site beheren in Wordpress geen probleem" gaat eigenlijk niet meer op door de hoeveelheid instellingen. Een wachttijd wanneer je van de ene naar de andere pagina navigeert is altijd merkbaar (en absoluut niet nodig). De hoeveelheid plugins zorgt voor een zwakkere beveiliging. Bovendien moet je om de haverklap een update installeren van zowel Wordpress als de plugins, en dan ben je er nog niet. Voor onze websites hebben wij een extra beveiligingslaag ingebouwd tegen virussen. En dat is zeker nodig!

Om die reden hebben we een nieuw systeem ontwikkeld waarin we onze maatwerk websites bouwen. Het beheren van de website is in dit systeem zoals het moet zijn. Gewoon rechtstreeks in je website tekst. In het filmpje hieronder zie je hoe dat werkt. Er is wel natuurlijk wel een mogelijkheid om in een admin panel in te loggen waar je de teksten en afbeeldingen kunt beheren. Maar vaak wil je een eenvoudige aanpassing doen en is een uitgebreide beheertool echt te veel van het goede. Of zelfs een drempel om met je teksten aan de slag te gaan.

Over de snelheid kunnen we kort zijn. Een Mooie.website is razendsnel! Wij hebben een meting gedaan met een van onze Wordpress websites die we hebben omgebouwd naar een Mooie.website. Conclusie: de Mooie.website is bijna 100 keer zo snel als de Wordpress website. En dat vinden wij essentieel voor een goede gebruikerservaring. En dat vindt Google ook. De snelheid van je website weegt steeds zwaarder mee.

En voor wat betreft de beveiliging: helemaal "hack proof" ben je nooit. Maar hier is zeer veel aandacht aan besteed. Alleen een goedgekeurde admin kan wijzigingen doen. Bovendien is je website standaard te benaderen via HTTPS. Wat er voor zorgt dat alle data versleuteld verstuurd wordt. Bovendien krijg je zo'n leuk groen slotje naast je website URL, wat voor je bezoekers een gevoel van veiligheid oplevert. Heel belangrijk is ook dat HTTPS websites voorrang krijgen in zoekmachines.

En plugins? Niet nodig. Alle door ons ontwikkelde modules - zoals de activiteitenmodule, de iDeal koppeling, de SEO module, de blog module en de nieuwe Front-end module zitten er standaard bij in. Heb je nou een heel goed idee voor ons Mooie.website systeem dan heb je een grote kans dat we dit er als module bij ontwikkelen. De activiteiten module is ook op het verzoek van een aantal van onze klanten geheel gratis ingebouwd.

Bij het Mooie.website platform zijn een aantal experts betrokken. Naast de website ontwikkelaar en grafisch vormgever is het bijvoorbeeld mogelijk om je teksten te laten schrijven door onze tekstschrijver. En doet onze video editor een zeer scherpe aanbieding voor een bedrijfsfilmpje. Ook kun je voor een zeer scherp tarief een virtuele tour van je bedrijf laten maken door onze Google Street View Trusted fotograaf.

Leuk verhaal maar dat zal wel een hele dure website worden

We hebben geprobeerd de site zo goedkoop mogelijk te houden. Je krijgt natuurlijk een maatwerk website met allerlei modules dus het is geen standaard sjabloon die we steeds hergebruiken. Elke website is voor ons uniek en wordt samen met de klant gebouwd. Daar zit dan wel bij in: de hosting, domeinnaam, e-mail, technische support, updates, doorontwikkeling en nieuwe modules*. Maak een afsrpaak en we vertellen je graag meer.

* in de toekomst komen er waarschijnlijk betaalde modules bij zoals een community op je website. Deze is momenteel in ontwikkeling. De meeste modules zijn gratis beschikbaar.

 

Daarom De Raaf Media

  • Hoogstaande techniek met strakke grafische vormgeving
  • Van Wordpress tot Laravel
  • Ervaren in complexe database-integraties
  • Doordacht design
  • Koffie met cookies