Maatwerk applicaties

Alle diensten

Een boekingssysteem, een enquêtetool of een rekenprogramma in een webshop: maatwerk applicaties maken het leven een stukje makkelijker. De Raaf Media ontwerpt en programmeert het.

Wordpress of Grav CMS voor websites

Heb je een website met een aantal pagina's en een contact formulier. Dan volstaat een CMS zoals Wordpress of Grav CMS prima. Wil je echter je aanbod van reizen, woningen of auto's op je site plaatsen en doorzoeken met zoekvelden en filters? Of is er een bestaand ledensysteem wat aan je website gekoppeld moet worden zodat je leden op de website kunnen inloggen? Dan kun je beter kiezen voor een maatwerk software oplossing.

Wij werken al vanaf vanaf het ontstaan van Wordpress met dit CMS en zijn hier erg over te spreken. Met vele plugins, een actieve community en het open source karakter van deze software is het mogeljik om snel de meest fantastische websites te ontwikkelen en beheren. Voor onze klanten is het zeer eenvoudig om teksten en afbeeldingen aan te passen in hun eigen website.

Laravel voor maatwerk websites en webapplicaties

Voor onze maatwerk projecten gebruiken wij Laravel. Een framework waarmee we maatwerk webapplicaties met (relationele) databases ontwikkelen. Met Laravel kunnen we de beheeromgeving volledig volgens de wens van de klant inrichten waarbij onze ervaringe met het ontwikkelen van dergelijke interfaces goed van pas komt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is het bijvoorbeeld koppelingen te maken met allerlei API's of andere systemen en deze binnen uw maatwerk webapplicatie gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het opvragen van de coordinaten via google bij het invoeren van een hotelnaam zodat deze in de website automatisch op een kaart getoond kan worden.

Wij gebruiken Laravel al enige jaren en zijn in staat snel een maatwerk applicatie te ontwikkelen die volledig schaalbaar is. Laravel is stabiel, veilig, flexibel en bovendien razendsnel.

Wij ontwikkelen maatwerk applicaties voor VNT, Martini Ziekenhuis Groningen, Gemeente Groningen, Fundament All Media en Meetmaatje.nl en we hebben een eigen social network voor piloten VFR Pilots gebouwd met dit open source framework.