Gasthuis Groningen

Hospice Gasthuis Groningen is een kleinschalig bijna-thuis-huis waar iedereen op zijn eigen manier zijn laatste levensfase kan doorbrengen.

Het Gasthuis is een thuis van en voor de gast. Kwaliteit van leven, eigenheid van de gast, persoonlijke wensen en persoonlijke aandacht staan voorop.

De Raaf Media ontwikkelde voor Humanitas een website met CMS op het eigen Mooie Website systeem. Op de website is veel informatie te vinden over alles omtrent het Gasthuis. In de vorm van tekst en handige links. Maar ook foto's, video's en brochures.

Omdat we Gasthuis Groningen een bijzonder initiatief vinden en er met vele vrijwilligers wordt gewerkt hebben we voor dit project een speciaal non profit tarief gehanteerd.

In het kort

  • Opdrachtgever: Humanitas.
  • Achtergrond: Rustige, eenvoudig te navigerende website voor Hospice Gasthuis Groningen. Met de mogelijkheid voor vrijwilligers om in te loggen.
  • Product: Website, fotografie en grafische vormgeving. Dit is een website die op ons eigen "Mooie Website" systeem draait.
  • Bijzonderheden: Vrijwilligers kunnen inloggen voor downloaden van informatie. Bekijken van het rooster of bladeren in het smoelenboek.
  • URL: Bekijk de website: https://www.gasthuisgroningen.nl.