Reviews

Robert Djababoe

Robert Djababoe https://www.christengemeentehoogeveen.nl/

Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening van Mark de Raaf.
Heeft goed met ons meegedacht over mogelijkheden en daar waar nodig maatwerk gerealiseerd bij de bouw van onze website.

Ook daarna is Mark altijd bereikbaar voor ondersteuning en zijn de communicatielijnen altijd kort en transparant.
Kortom goede service die we zeker aanraden.


Berend Le Large

Berend Le Large www.martiniziekenhuis.nl

Mark is met zijn bedrijf De Raaf Media voor Martini Ziekenhuis een aangename en waardevolle partner gebleken bij onder andere de ontwikkeling van een enquête tool op onze patiënten multimediaschermen boven 500 bedden. Hij is betrokken bij de achterliggende processen en voelt daarmee organisatorische wensen en behoeften goed aan. Deze vertaalt hij adequaat naar functionele voorstellen, hij komt daarbij vaak met innovatieve ideeën.

De Raaf Media bestrijkt het gehele traject – vanaf een gebruikersvriendelijke vormgeving tot en met de techniek – zodat er in alle fasen snel geschakeld kan worden. Zo ontwikkelde hij ook een realtime management statistieken dashboard en een API voor de koppeling met de enquête database. Maar ook bijvoorbeeld een set originele iconen voor onze beeldschermen.


John en Sanne van Domselaar

John en Sanne van Domselaar www.praktijkzeon.nl

De Raaf Media beheert onze site praktijkzeon.nl al vanaf het eerste uur en met volle tevredenheid. De site scoort hoog in zoekmachines en wordt goed gevonden. Het is erg prettig om met Mark te overleggen, hij denkt mee en komt met goede praktische oplossingen. Het beheer van de content doen we grotendeels zelf, wat belangrijk is voor ons om de content up to date te houden. We horen regelmatig dat de site overzichtelijk en goed toegankelijk is. Al met al zeer tevreden!


Annemiek Custers

Annemiek Custers www.annemiekcusters.nl

Mijn nieuwe website is nog geen week in de lucht en ik heb al van verschillende mensen gehoord – cliënten, adverteerders –  dat ik zo'n mooie website heb! Jawel, gemaakt door De Raaf Media.

Zelf ben ik ook heel tevreden over mijn website: helder van opzet, creatieve elementen en goed vindbaar bij Google.

Dit resultaat is het gevolg van een prettige en warme samenwerking met Mark.
Een mooi creatief proces.

Mark kon zich goed inleven in de sfeer van mijn bedrijf, kwam met en was ontvankelijk voor goede ideeën en nam alle tijd om technische zaken uit te leggen. Niet onbelangrijk voor een digibeet zoals ik ben.

En niet onbelangrijk: hij is telefonisch goed bereikbaar en reageert snel en helder op mails.

Kortom: Ik beveel De Raaf Media zeker aan!


Carolien van Aalten

Carolien van Aalten www.meetmaatje.nl

Een fantastisch eindresultaat! Vanaf het begin heeft De Raaf Media meegedacht over het concept, logo en website. Daarin hebben wij De Raaf Media als een kundig, snelle en betrouwbare partner ervaren. Het samen brainstormen over ideeën gaf ons veel energie en betrokkenheid. Ook een stuk maatwerk in de backoffice van de website was geen probleem. Wij zijn meer dan tevreden en kunnen De Raaf Media aan iedereen aanbevelen.


Selina Fernandez-Shaw

Selina Fernandez-Shaw

Top service! Duidelijke afspraken, snelle server, snelle service en makkelijke interface.
Ik zeg: doen!


Tineke Eulen www.kraamzorgtineke.nl

Website nodig? Ga naar De Raaf Media! Heb ik ook gedaan met mijn website en dat is mij uitstekend bevallen. Snelle reacties op mijn vragen wat betreft de website. Gewoon hulp krijgen waar ik mee vast liep, top! Echt een aanrader.