Over ons

Full service internetbureau in Hoogeveen

De Raaf Media is gevestigd in Hoogeveen. Wij maken websites die inhoudelijk eenvoudig via een CMS te beheren zijn. Wij maken webwinkels waarvan het voorraadbeheer en klantbeheer volledig is geïntegreerd.

Webdesign, websites, webshops of maatwerk 

Van een eenvoudige responsive Wordpress site tot complexe maatwerk applicaties. We laten graag wat voorbeelden zien.

Pakkende teksten van onze tekstschrijver. Net dat beetje meer!

Je website is een belangrijk visitekaartje en daarom is het van belang dat de teksten in correct Nederlands worden geschreven. Natuurlijk willen we dat jouw doelgroep de teksten op je website leest, want daarmee is de kans groter dat de bezoeker een klant wordt. 

Waar nodig en uiteraard in overleg, zal de tekstschrijver de huidige teksten corrigeren of herschrijven. De zoekmachines screenen websites op originaliteit en rekenen af met duplicate content. Daarom blijft het niet alleen bij correcties, maar zal de tekstschrijver ook onderzoek verrichten om duplicate content te voorkomen. Soms is het goed of zelfs nodig om compleet nieuwe teksten te laten schrijven. Denk aan een wijziging van huisstijl, concept of diensten. Misschien wel je eerste website. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Daarom De Raaf Media

  • Hoogstaande techniek met strakke grafische vormgeving
  • Van Wordpress tot Laravel
  • Ervaren in complexe database-integraties
  • Doordacht design
  • Koffie met cookies

Totaalpakket

De Raaf Media levert een totaalpakket. Wij ontwerpen en bouwen uw website of webshop. Registreren uw domeinnaam en we verzorgen voor u de hosting op onze zeer snelle webservers. De Raaf Media heeft klanten in onder andere Hoogeveen, Assen, Amersfoort, Groningen, Hoogezand en  Meppel. Ook hebben wij klanten in België en Duitsland.

Lage kosten

Door gestandaardiseerde oplossingen te gebruiken kunnen we de kosten laag houden. Ook zorgen we er voor dat je website hoog scoort in zoekmachines zoals Google en Bing / Yahoo. Je website moet tenslotte goed gevonden worden.

Website upgraden

Heeft u al een website en bent u toe aan een upgrade? Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden. Soms valt er met een aantal kleine aanpassingen al veel winst te behalen.