Website laten maken

Zorg dat je klanten je kunnen vinden

Als ondernemer wilt u natuurlijk zo snel mogelijk online met een nieuwe website. Zodat u zo snel mogelijk uw promotie kunt starten. Via bijvoorbeeld Google Adwords of een Facebook campagne. Wij bieden een voordelig totaalpakket bestaande uit een website met een beheersysteem, een eigen domeinnaam, e-mail, en ondersteuning. Laat nu voordelig een website maken.

Wij hebben al jarenlang ervaring in het maken van websites. Laat u bij ons een website maken dan profiteert u van de vele voordelen. Waaronder:

Snelheid

Een goede website heeft een snelle laadtijd. Het totaalpakket is zo opgebouwd dat alles zo veel mogelijk wordt geoptimaliseerd. Afbeeldingen worden geoptimaliseerd en scripts worden gecomprimeerd. We gebruiken de nieuwste technieken voor een zo optimaal mogelijk resultaat.

Vindbaarheid

Standaard helpen we u op weg bij het verbeteren van uw vindbaarheid (SEO). Technisch is de website verregaand geoptimaliseerd. Populariteit van de website en teksten zijn echter nog veel belangrijkere factoren. Neem gerust contact met ons op als u hier vragen over heeft.

Schaalbaarheid

Er zijn vrijwel geen beperkingen aan het aantal pagina's, teksten en afbeeldingen. De website is eenvoudig uit te breiden. Submenu's zijn standaard ingebouwd. Houd wel de logische structuur in de gaten.

Toegankelijkheid

Nu een steeds grotere groep met tablet en mobiel inlogt is dit iets waar wij standaard rekening mee houden. Bekijk onze website maar eens op een smartphone. De website elementen worden dan op een andere manier weergegeven om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van de beperkte ruimte. Ook op een tablet ziet de website er prima uit. Dit heet responsive design. De website past zich aan om optimaal getoond te worden op mobiel, tablet of zelfs een tv scherm.

Meer infomatie aanvragen Of bel 0528 - 75 22 18

Logo en huisstijl

U kunt bij ons een logo laten ontwikkelen voor € 300,-. Wij ontwikkelen logo en huisstijl graag samen met u. Op basis van deze nieuwe huisstijl, of op basis van een bestaande huisstijl, maken we het ontwerp van uw website graag samen met u.

Visitekaartjes en briefpapier.

Wij werken samen met onze vaste drukwerk partners en kunnen hoge kwaliteit drukwerk aanbieden voor een bijzonder scherpe prijs.

Nieuwsbrief en e-mail handtekening

Als deze website klaar is kunnen we met een nieuwsbrief alle klanten en andere contacten natuurlijk even attenderen op het feit dat de website klaar is. Een goede reden om de eerste nieuwsbrief te versturen. De nieuwsbrief kan ook direct via twitter en facebook worden verspreid. Het balletje gaat rollen. Het aanmelden en beheren van je nieuwsbrief inschrijving verloopt geheel geautomatiseerd via de website.

Hosting met domeinnaam

Wij hebben alle expertise in huis. Dus u kunt uw website ook bij ons laten hosten. Wel zo makkelijk. Wij richten alles voor u in. Inclusief het aanmaken van e-mailadressen.

Meer infomatie aanvragen. Of bel 0528 - 75 22 18

 

Daarom De Raaf Media

  • Hoogstaande techniek met strakke grafische vormgeving
  • Van Wordpress tot Laravel
  • Ervaren in complexe database-integraties
  • Doordacht design
  • Koffie met cookies