Websites en webshops

Alle diensten

Websites en webshops met een eigen smoel en alle technische en grafische wensen van de opdrachtgever. Dat, én net dat beetje extra waardoor een bezoeker snel vindt wat hij zoekt.

De kernactiviteit van De Raaf Media is webdesign. Hier ligt ons hart. Onze focus ligt op het maken van gebruiksvriendelijke websites en vindbaarheid van deze websites. Sinds kort maken wij al onze websites standaard responsive en adaptive. Dat wil zeggen. De website past zich qua lay-out en functie aan het scherm aan waarop de site wordt bekeken. Op een mobiele telefoon ziet de site er dan anders uit dan op de tablet.

Ook zijn we sterk in SEO (zoekmachine optimalisatie). Onze sites zijn niet alleen gebruikersvriendelijk maar worden ook nog eens goed gevonden door zoekmachines zoals Google en Yahoo.

De Raaf Media maakt gebruik van open source producten – zoals een CMS, CRM of webwinkel software – zodat u niet “vast” zit aan software waarvan u niet over de broncode kunt beschikken. Dit biedt als bijkomend voordeel dat wij het wiel niet opnieuw hoeven uit te vinden. Zodat we ons volledig kunnen richten op het bouwen van een mooie, gebruiksvriendelijke en technisch geoptimaliseerde websites. De open source producten die door ons worden gebruikt zijn ver doorontwikkeld en hebben ondersteuning vanuit een brede gebruikerscommunity. Natuurlijk ontwikkelen we zelf ook mee!

Bij De Raaf Media kunt u losse diensten afnemen, zoals een website ontwerp (webdesign) of bouw (eventueel meertalig) of zoekmachine optimalisatie. Sinds kort biedt De Raaf Media ook een website totaalpakket, wat het proces voor ons eenvoudiger en dus voor u goedkoper maakt.

Het totaalpakket omvat:

  • Webdesign - het ontwerp van uw website;
  • Webdevelopment - de bouw van uw website;
  • Het CMS - voor het beheer van uw website;
  • De nieuwsbrief;
  • De registratie of verhuizing van uw domeinnaam;
  • De webhosting.
  • Visitekaartjes

Meer informatie?

Neem contact met ons op via het contactformulier en stel uw vraag. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op of sturen u een offerte.