Therapeuten Website - websites voor therapeuten

Jij bent therapeut en je hebt een eigen praktijk. Belangrijk is dat je online goed te vinden bent, zodat je meer cliënten krijgt. Een website onderhouden kost tijd en energie. Het moet mobiel goed te gebruiken zijn, er mooi en professioneel uitzien, maar ook snel werken.

Wij van Therapeuten Website hebben een digitaal platform ontwikkeld, waarin er veel aandacht wordt besteed aan zoekmachineoptimalisatie en gebruiksgemak. Alle kennis die wij de afgelopen 15 jaar hebben opgedaan is in dit platform verenigd. Zo is de website niet alleen een technisch hoogstandje maar besteden we ook veel aandacht aan toegankelijkheid en veiligheid.

Je krijgt een prachtige, supersnelle website inclusief een domeinnaam, webhosting en handige tools,  speciaal voor therapeuten. De website bevat een aantal modules die we hebben ontwikkeld aan de hand van onze eigen kennis gecombineerd met de input van verschillende therapeuten. Zo kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk workshops, cursussen en trainingen aanbieden op je website en die laten afrekenen via IDEAL. En krijg je de beschikking over algemene voorwaarden voor je website, helemaal toegespitst op therapeuten met een eigen praktijk.

Er staat een compleet reclamebureau voor je klaar, maar dan zonder de torenhoge kosten en dus bereikbaar voor elke therapeut. Wij zorgen voor bedrijfsfilmpjes en scherpe teksten die volledig zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Heb je nog geen logo? Heb je visitekaartjes of briefpapier nodig? Of wil je een compleet nieuwe huisstijl? Onze vormgevers staan te popelen om voor je aan de slag te gaan.

Bovendien beschikken we over een personal coach die alles afweet van marketing en bedrijfsvoering en die voor jou als therapeut klaarstaat om je te voorzien van advies.

Omdat Therapeuten Website zich blijft ontwikkelen, kun jij hiervan mee profiteren. Heb je zelf ideeën over hoe jouw website nog beter en gebruiksvriendelijker kan? Dan denken wij hierin in mee. Zo realiseren wij het beste platform voor elke therapeut.

Heb jij al een website maar heb je het gevoel dat je daar niet alles uithaalt? Wij zetten je website om naar een Therapeuten Website. Wij bekijken je teksten en geven je gratis tips en adviezen. We tillen samen met jou je website naar een hoger plan! Tijdelijk profiteer je van een erg lage instapprijs. Dus meld je snel aan via www.therapeutenwebsite.nl en wij nemen vrijblijvend contact met je op met ons plan van aanpak!

In het kort

  • Opdrachtgever: De Raaf Media
  • Achtergrond: Een website speciaal voor therapeuten op een modern platfom. Met gratis ondersteuning van onze experts uit allerlei disciplines.
  • Product: Een zeer proffesionele website met aandacht voor marketing en zoekmachine optimalisatie.
  • Bijzonderheden: Ben je geen therapeut? Maar spreekt dit concept je wel erg aan? Binnenkort lanceren wij Mooie.website.
  • URL: www.therapeutenwebsite.nl.